E-book

Adtál már el lakást?
Igen? Akkor tudod, hogy sokféleképpen kezdhetsz neki!
Nem? – akkor tudnod kell, hogy sokféleképpen kezdhetsz neki! :)

Egy biztos! Egy eladásra felkészített lakás sokkal hamarabb és sokkal gyorsabban fog elkelni a piacon!

Ebben a könyvben nem lakberendezési trükkökről, átalakításokról, hanem arról írtam, hogy mire figyelj oda, hogyan használd ki érdeklődőid összes érzékszervét, hogy beleszeressenek a TE lakásodba! :)

Hogy megér-e neked mindez 4990Ft-ot?
Első saját eladásomnál nekem megérte volna! De akkor még nem hívta fel senki a figyelmemet ezekre a szempontokra…
Azóta viszont, túl több saját és több barát költözésén, segítettem már ezzel a szemlélettel 3 éve árult lakást is eladni 2 hónap alatt!

Van amikor sok pénzt is érdemes befektetni az ingatlan eladásba, és bizony van, amikor erre nincs keret… Mit tehetsz ilyenkor a gyors és jó áron való eladás érdekében?

Olvasd el!!
Rendeld meg itt:

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a könyv kifizetése elött, a megrendeléstől számított 8 napon belül e-mailben jelezheted (info[kukac]ateotthonod.hu). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a VeDeko.com Kft.-vel kötöd (2000. Szentendre, Cinke utca 2. Cj: 13-09-159356/4) Fizetési feltételek: Megrendelésed után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.